Over ons

In 1990 werd KlompMedia opgericht door cameraman en ondernemer Herman Klomp. KlompMedia is gevestigd in Den Ham en heeft zijn sporen verdiend in audiovisuele producties.

Film, video, reportages, commercials, bedrijfsfilms, dat is waar het allemaal mee begon. In de loop der jaren nam de vraag naar audiovisuele verhuur toe. Verhuur van LED-schermen, plasmaschermen, beamers, volledige beursstands en podia. De werkzaamheden breidden zich uit en KlompMedia is nu een volwaardige partner als het gaat om beeld- en geluidsoplossingen.   KlompMedia is een betrouwbare partner die creatief meedenkt. Herman Klomp heeft een team van freelance professionals om zich heen verzameld die met passie werken aan allerlei projecten. Hierdoor is KlompMedia flexibel en kunnen ze snel schakelen.

Sinds kort biedt KlompMedia mobiel live streaming aan en zijn ze in bezit van mobiele outdoor ledschermen in diverse afmetingen en prijsklasses. Deze worden verhuurd voor live-uitzendingen bij evenementen, congressen of beurzen en voor reclamecampagnes.

Vrijblijvende afspraak?

“Niet te klein voor het grote werk, niet te groot voor het kleine werk”